Per què escollir-nos?

Per formar-te en direcció hotelera, Espanya és el lloc ideal com una de les destinacions turístiques més populars en el món.

Les Roches, situat a la ciutat de Marbella, és un lloc veritablement desitjable al sud d'Espanya . És visitat cada any per centenars de milers de turistes internacionals dels més exigents. Per la seva gastronomia mediterrània, riquesa cultural, ambient cosmopolita, clima agradable, infraestructures segures i alt nivell de vida, Marbella es manté com una de les destinacions turístiques més importants del món.

Des d'aquesta ubicació ideal, els estudiants tenen l'oportunitat de descobrir Espanya, un país definit per la diversitat de les seves regions o bé, viatjar a Europa o el Marroc en menys de dues hores de vol.

Marbella Campus

Els estudiants s'allotgen al mateix campus. Totes les habitacions tenen bany, espai còmode per a l'estudi i àrees comuns.

Hi han apartaments disponibles per als estudiants adults en les zones residencials properes.

Restaurants i comoditats del Campus

Els estudiants tenen pensió completa a l'escola al llarg de la seva estança, inclosa en les taxes acadèmiques.

Tenen tres opcions de restauració per escollir:

  • El “Marché” (menjador principal) serveix tres àpats diaris i es compon de diverses estacions gastronòmiques que proposen diferents plats.
  • El restaurant a la carta "El Olivo" està obert per dinar i sopar i serveix tres plats (aperitiu , plat principal i postres) als estudiants .
  • El “Bistró” és un lloc informal on els estudiants poden demanar menjar i aperitius servits de forma ràpida, prendre un cafè i gaudir d'una partida de billar .
     

Moltes de les activitats socials i culturals s'organitzen dins i fora del campus, com poden ser: la nit cultural, el dia de l’esport, sopars temàtics, sortides a la discoteca i molt més. Aquests esdeveniments són organitzats pels estudiants de l'escola al llarg dels semestres.

Activitats en la Vida de l’Estudiant

Els estudiants poden gaudir sortint a menjar o a prendre una copa a l’"Small World Cafè", un establiment local proper o bé, a qualsevol de Marbella o al famós port de Puerto Banús, que està a només 10 minuts del campus i on s’hi poden trobar restaurants, clubs, bars i botigues.

Al campus es pot practicar el bàsquet, el voleibol i es pot iniciar al món del golf. Tots els estudiants reben el carnet de soci per accedir al “Manolo Santana Racquets Club", on podran gaudir jugant al tennis i pàdel, fent ús d’un gimnàs completament equipat, classes d'aeròbic, sauna i una piscina exterior. Marbella té excel•lents instal•lacions esportives, així com nombrosos camps de golf, excursions de pesca i d'aventura - tots per gaudir mentre estàs aquí.

A l'hivern, a una hora i mitja en cotxe en direcció est, s’arriba a Granada, seu de la famosa estació d'esquí de Sierra Nevada que ofereix esquí alpí, snowboard, esquí de fons i excursions amb moto de neu.

Durant tot l’any, els estudiants també poden practicar patinatge, running, ciclisme, bàsquet, tennis, pàdel, golf, esquaix, futbol, voleibol de platja, ciclisme de muntanya, natació, vela, equitació, senderisme, excursionisme, etc. A més a més, a només una hora i mitja a l'oest de Marbella hi ha Tarifa, la capital de surf mundial.