Programes Acadèmics en Administració i Direcció Hotelera

Per donar cabuda als objectius educatius i professionals de la varietat d’estudiants, Les Roches Marbella ofereix dos nivells de programes i especialitzacions. Tots els graus estan acreditats per la Comissió d'Institucions d'Educació Superior (CIHE) de la New England Association of Schools and Colleges (NEASC) dels EUA .

Grau en Administració d'Empreses en Direcció Hotelera Internacional (3,5 anys)
 

El grau en Administració d'Empreses es basa en el model educatiu suís per a la formació en direcció hotelera. El programa desenvolupa coneixements i habilitats de l'estudiant en cada àrea de les operacions de l'hotel amb un últim any d’especialització centrada en els negocis.

Aquest programa únic alterna l'aprenentatge pràctic al campus amb semestres acadèmics i 2 períodes de pràctiques professionals de 5-6 mesos abans de començar l'especialització en el curs acadèmic final.

L'últim any del grau en Direcció Hotelera Internacional, el programa inclou assignatures de gestió empresarial bàsica i especialització per a preparar els estudiants per a una carrera internacional a l’indústria i a les organitzacions de serveis. Els estudiants tenen l'opció de 4 especialitats.

Especialitzacions

  • Gestió Estratègica de Recursos Humans
  • Emprenedors i Gestors de PIMES
  • Direcció d'Esdeveniments
  • Direcció de Resorts

 

Després de completar cinc semestres d'educació (3 acadèmics i 2 pràctics), és possible finalitzar els estudis i obtenir el “Les Roches Hotel Management Diploma” després de fer un període de pràctiques addicional.

Oportunitats d'estudiar un semestre a l'estranger

Les Roches Marbella compta amb campus a tot el món que permet oferir una plataforma internacional per a la formació de grau en direcció hotelera internacional. Els estudiants poden obtenir crèdits tant al campus de Marbella com en els següents:

  • Les Roches Bluche (Suïssa)
  • Les Roches Jin Jiang, Shanghai (Xina)

BBA en Direcció Hotelera Internacional amb Anglès Intensiu
 

El programa d’Anglès Intensiu de Les Roches Marbella està dissenyat per a estudiants que necessiten una preparació addicional per complir els requisits d’admissió al programa del Títol Universitari en Direcció Hotelera Internacional (BBA).

Aquest programa t’ajudarà a assolir els requeriments del nivell d’anglès exigit a Les Roches. Una vegada t’hagis inscrit, començaràs un programa especial de 2 semestres que combina un programa en anglès amb el primer semestre de la teva llicenciatura (BBA1).

Durada: 2 semestres (BBA 1A & BBA 1B)
Convocatòries: juliol/agost i gener/febrer
Nivell d’anglès: TOEFL 450 o equivalent

Diploma en Direcció Hotelera
 

El Diploma en Direcció Hotelera combina cursos pràctics d’hoteleria, incloent servei d’allotjament, recepció i restaurant amb classes teòriques de gestió bàsica d’hotels.

Amb el Diploma de Direcció Hotelera els estudiants poden començar la seva carrera professional en empreses d’hoteleria. Aquest diploma inclou els primers cursos del Títol Universitari (BBA) en Direcció Hotelera Internacional, i serveix de punt de sortida o com una manera per a que els estudiants puguin ampliar el seu pla de pagaments amb un període de pràctiques laborals.

 

Postgrau en Direcció Hotelera Internacional
 

El diploma de postgrau està especialment dissenyat per a persones que tenen un títol universitari o bé, per a professionals de la indústria amb un mínim de 3 anys d'experiència que desitgin canviar de direcció o actualitzar la seva formació per a una nova carrera internacional. Aquest programa accelerat fa que sigui possible iniciar una nova carrera en només un any.

Aquest programa serveix de pont entre l'educació tradicional, les habilitats directives i la gestió empresarial oferint un període de pràctiques remunerades de 5-6 mesos que ajuda als estudiants a integrar-se en la seva nova professió.

El programa s'imparteix íntegrament en anglès i es composa d'un semestre acadèmic intensiu a l'escola seguit d'un període de 5-6 mesos de pràctiques a la indústria. Les assignatures del semestre acadèmic estan orientades en la direcció hotelera internacional i en la teoria de la gestió empresarial. El cos docent està composat per professionals d'hotels i restaurants internacionals i professors universitaris amb experiència hotelera.

Durada: 1 semestre acadèmic + 6 mesos d’experiència en el sector
Inici: gener, abril, juliol i octubre

Postgrau en Direcció de Màrqueting per al Turisme de Luxe (1 any)

Està dirigit a titulats universitaris, professionals (amb un mínim de 3 anys d'experiència prèvia) i directius, que vulguin adquirir les competències i coneixements necessaris per desenvolupar la seva carrera en aquest àmbit, conèixer i aprendre les estratègies de màrqueting i els coneixements orientats als segments de classe alta, serveis exclusius, productes d'alta qualitat i marques de luxe, així com, analitzar l'impacte de les noves tecnologies i les noves tendències aplicades a aquest florent sector. 

El nou Postgrau en Direcció de Màrqueting per al Turisme de Luxe té una durada de 9 mesos a 1 any (dividit en un semestre acadèmic al campus, un trimestre off-campus  per desenvolupar un projecte i de 3 a 6 mesos de pràctiques -opcionals per a aquells candidats que ja comptin amb experiència laboral provada-). Compta amb l'acreditació de la New England Association of Schools and Colleges (NEASC), EUA.

Aquest programa de Postgrau en Direcció de Màrqueting per al turisme de luxe està creat per a graduats o professionals que desitgin una via ràpida per orientar la seva carrera en la direcció de màrqueting per al sector del turisme, hoteleria i restauració de luxe.

Els objectius del programa són aportar coneixements experts i la perspectiva necessària per als directors i responsables de màrqueting en un entorn de turisme global i dinàmic tenint en compte l'impacte de les noves tecnologies i tendències.

Durada: 1 any (1 semestre acadèmic + 3 mesos de cas pràctic fora del campus +3 mesos de pràctiques professionals)
Inici: octubre

 

Departament de Desenvolupament Professional i Pràctiques (CDIP)

Les Roches Marbella compta al campus amb un Departament de Desenvolupament Professional i Pràctiques (CDIP). Cada semestre, més de 30 importants empreses hoteleres visiten el campus per reclutar estudiants i a més a més, es reben centenars d'ofertes de treball, el que equival a 3 ofertes per estudiant (basat en les dades de 2013.2).

Aquestes importants empreses recluten a través de les Roches Marbella.

Sol Meliá Mandarin Oriental
Fairmont Rezidor (Radisson Blu, Park Inn)
Four Seasons Ritz Carlton
Hilton Marriott
Hyatt Hotels & Resorts NH Hoteles
Intercontinental (Crowne Plaza, Holiday Inn) Starwood (St Regis, Luxury Collection, Westin, Sheraton, W hotels)
Kempinski D&D London
Vincci Hoteles Martín Berasategui
Rafael Hoteles